Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Six Sigma Vision Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Camera intraorala D-Cam-HD
3000 €
Brand
I.C. Lercher Germania
Cod produs
D-cam-Hd
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Cam HD S este o camera intraorala de ultima generatie, conceput pentru a obtine imagini perfecte cu situatia intraorala a pacientilor dumneavoastra

Avantaje

Optica HD anti-aburire, realizata manual cu lentile speciale de sticla, care proiecteaza o imagine fara distorsiuni pe senzorul HD.
Iluminarea integrata elimina umbrele si permite captarea de imagini in culori reale si cu o stralucire uimitoare.
Inel de focalizare treptat, care permite capturarea fiecarui moment in detaliu.
Control simplu si intuitiv, prin atingerea unuia dintre cei patru segmente    cu sensor. O scurta vibratie indica faptul ca camera este aregitita de utilizare . Ridicati degetul de pe segment si in milisecunde sistemul ajusteaza luminozitatea iluminarii LED, parametrizeaza senzorul HD de inalta rezolutie si capteaza o imagine a dintelui la milioane de pixeli.
Cuplaj metalic LONG-LIFE, care permite atasarea si detasarea rapida a instrumentului - puteti sa-l folositi in orice camera de tratament.
Carcasa rezistenta din aluminiu, prelucrata cu precizie, care pr4otejeaza optica    HD. Forma lunga si ingusta va permite sa ajungeti cu usurinta chiar si la cele mai dificile zone.
Designul echilibrat si controlul versatil garanteaza cea mai buna ergonomie.
Utilizatori unici au nevoie de dispozitive personalizate. Cum doriti sa faceti o fotografie depinde de dumneavoastra - exista atat de multe optiuni. Pur si simplu folositi meniul pentru a selecta functiile preferate si salvati-le direct pe camera.
Setarile raman aceleasi, chiar daca apar functii noi. Sunteti notificat cand sunt disponibile functii noi si puteti utiliza actualizarea online pentru a beneficia de imbunatatiri si caracteristici noi - chiar si dupa achizitie.
Extrem de rezistent. Usor de curatat. Datorita carcasei netede fara margini sau crestaturi, puteti dezinfecta instrumentul pur si simplu stergandu-l cu dezinfectanti comerciali aprobati de RKI. Evitand utilizarea pieselor din plastic si utilizimd doar aluminiului de inalta calitate, utilizarea pe termen lung este garantata chiar daca piesa este curitata si dezinfectata de mai multe curatiri pe zi, si nu mai este necesare mansoanele igienice de unica folosinta .
Operare usoara incepe cu o configurare simpla: Conectati pur si simplu portul USB standard si, datorita tehnologiei UVC, auto-detectarea incepe si instaleaza D-CAM HD S complet de unul singur.
Fie pentru integrarea completa in software-ul existent al cabinetului dentar, fie pentru o aplicatie simpla, avem solutia. Cu software-ul nostru inteligent L-CAP, puteti captura cu usurinta imagini, le puteti discuta cu pacientul si le puteti arhiva dupa cum este necesar. Simplu asa.
Daca aveti nevoie sa integrati camera direct in software-ul cabinetului de imagistica, conexiunea noastra TWAIN intra in joc. Puteti sa-l folositi pentru a porni D-CAM HD S confortabil din software-ul cabinetului, sa captati imagini, sa le discutati si apoi sa le salvati cu datele pacientului.
Indiferent de ceea ce planuiti sa faceti, ne vom asigura ca tot ce obtineti sunt imagini perfecte. Foarte simplu si fara probleme.

Mai multe detalii pe

https://www.sixsigmavision.ro/product-page/camera-intraorala-d-cam-hd-s

contact
Six Sigma Vision
+4 0770 314 386
Cluj-Napoca
Din Gura in Gura